Aanvullende informatie

Leuntje.com heeft een breed assortiment aan dames-, heren- en kinderkleding. We leveren zeer veel diverse kleuren zodat iedereen een keuze kan maken die bij zijn of haar smaak past. De maten verschillen van 104 tot en met 5XL. Leuntje.com streeft er naar om voor iedereen toegankelijk te zijn, in Zeeland maar ook buiten onze mooie provincie. Via de contactpagina kun jij vrijblijvende informatie opvragen over onze producten, het bedrijf en de website. Zoek je iets speciaals of een kadopakket? Zet je zoekvraag op de mail en wij gaan ons best doen!

Vragen

Heb jij vragen naar aanleiding van jouw bestelling, producten, het bedrijf of onze website? Stel ze - bij voorkeur -  via onderstaand contactformulier of via de mail info@leuntje.com. Leuntje.com streeft er naar om binnen 24 uur antwoord te geven op al jullie vragen en feedback. 

Bezorgen of toch afhalen? 

Het is ook mogelijk om de producten in onze winkel te bekijken en af te halen. 

Geschenkwaardig - Leuntje Store
Geerepassage 10
4331 MK Middelburg

De webshop wordt beheerd en verzorgd door;
Patrick Lammers 
E-mail: info@leuntje.com

Uiteraard is onze website en ons e-mailadres 24/7 beschikbaar voor al uw bestellingen en vragen. Wij zijn telefonisch te bereiken op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m vrijdag: 
10:00 t/m 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 uur 

Zondag gesloten

Onze Service

Retourneren mag

Mocht de aankoop niet geheel naar wens zijn, dan kun je het artikel retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Kijk voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden! 

Maximaal 10 dagen levertijd

De artikelen worden stuk voor stuk gemaakt, dit betekent dat wij geen voorraad op een stapel hebben liggen. Jouw Zeeuwse kledingstuk wordt met de hand gemaakt door onze drukkers. Vers van de pers komen de artikelen jouw kant op. 

Gemakkelijk betalen met iDeal

Je betaalt bij Leuntje.com in een beveiligde omgeving. Wij bieden iDeal aan als betaalwijze. Gemakkelijk en eenvoudig betaal je via een paar kliks jouw favoriete kledingstuk.

Reviews

Ben jij ontzettend enthousiast over onze producten, de webshop of het contact met onze medewerkers? Wellicht heb je feedback over onze manier van handelen of is er iets niet duidelijk binnen onze website. Wil jij jouw mening geven over het assortiment, over je bestelling of over Leuntje.com? Wij horen graag jouw mening! Geef jouw mening via het contactformulier

Contactformulier

Vernieuwen
© 2013 - 2024 Leuntje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel