Over Leuntje.com - Het ontstaan

Leuntje.com is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige webshop waar dagelijks vele bestellingen worden geplaatst. Wat begon met een simpel T-shirt is uigegroeid tot een assortiment met dames-, heren- en kinderkleding. Een assortiment met verschillende kledingstukken voor alle seizoenen van het jaar. Zomer en winter, Leuntje.com voorziet jou van de allerleukste kleding met een knipoog naar onze Zeeuwse taal en de prachtige provincie.

In den beginne

De verandering van een fysieke winkel naar een webshop nam een spurt in 2013. Om aan de vraag naar kleding met Zeeuwse teksten en illustraties te voldoen is Leuntje.com ontstaan in 2013. Anno 2015 is de vraag naar streekproducten belangrijker dan ooit. Mede door het web is onze kleding toegankelijk voor iedereen. Anno nu maar ook in de toekomst zetten we onze webshop met ontzettend veel plezier door. We doen dit door ons te houden aan de kernwaarden;  Humor - Kwaliteit - Dichtbij - Toegankelijk.

Missie

Via Leuntje.com kan iedereen die zich betrokken voelt bij Zeeland dit kenbaar maken. We verspreiden het Zeeuwse gevoel door deze, waar dan ook op de wereld, toegankelijk te maken.

Visie

In onze eigen Zeeuwse textieldrukkerij ontstaan de leukste creaties welke je terug vind op textiel en print. Altijd van de hoogste kwaliteit. Door middel van humor creeeren we gevatte teksten en grappige illustraties. Ontwikkeld door Zeeuwen voor Zeeuwen en iedereen die zich betrokken voelt bij Zeeland. Door onze producten is het Zeeuwse altijd dichtbij.

Capello

Leuntje.com is niet zomaar een webshop. Leuntje.com is  originele Zeeuwse webshop in samenwerking met Capello in Heinkenszand. De Drukkerij vind zijn oorsprong in 1980! Je kunt oprecht zeggen dat het bedrijf zijn sporen heeft verdiend.  

Een begrip in Zeeland

Door de jaren heen zijn er heel wat ontwikkelingen. Het kledingassortiment is uitgebreid. Dames, heren en kids, iedereen kan terecht in onze Zeeuwse webshop. Korte of lange mouwen, wij verkopen het. Met het uitbreiden van het kledingassortiment hebben we de afgelopen jaren ook hard gewerkt aan de ontwerpen voor op de kleding. Zo hebben wij diverse series ontwikkeld. Jullie hebben er voor gezorgd dat Leuntje.com is blijven bestaan door ontwikkeld. Jullie hebben gezorgd voor onze lijst met meest verkochte artikelen!
Dankzij duizenden mensen is Leuntje.com een begrip in Zeeland.

Blijf op de hoogte

Alle ontwikkelingen gaan razendsnel. Nieuwe ontwerpen, aanbiedingen, give aways, facebookacties. Wil jij niets missen van jouw favoriete Zeeuwse webshop? Word dan lid van de facebookpagina "Leuntje".

 

© 2013 - 2024 Leuntje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel