Informatie rondom retourneren & garantie

 

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@leuntje.com.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 Uitzonderingen retourneren:

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Gepersonaliseerde producten.
  • Eet of drinkwaren die reeds zijn geopend.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Garantie:

  •  Keramiek en Glaswerk: Wij pakken onze producten zorgvuldig in, mocht er onverhoopt toch breuk zijn, dan kunt u dat retourneren en sturen wij een nieuw product op.
  • Textiel: Bij het eventueel loslaten van de transfer/afbeelding kunt u contact met ons opnemen via info@leuntje.com en het item retourneren, mits deze ongewassen en ongedragen is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verkeerd (te heet) wassen. Transfers/afbeeldingen mogen niet met een strijkijzer gestreken worden. Eventueel binnenstebuiten en een theedoek over de afbeelding, maar dit is volledig op eigen risico.
  • Op onze bedrukte mokken zit een coating waardoor de afbeelding zeker mooi moet blijven in de vaatwasser, wij kunnen helaas geen garantie geven op het aantal wasbeurten. De fabrikant geeft aan tot maximaal 3000 keer in de vaatwasser.

 

© 2013 - 2024 Leuntje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel